Elképesztő produkciók

2018.12.26. 18:35

26. Fitness Fesztivál Nagykanizsán: Gálázás a top produkciókkal

Az esztendő zárásaként immár a 26. Fitness Fesztivált rendezték meg a Szan-Dia Fitness SC részéről, vagyis 25 esztendeje foglalja össze a versenyévét a látványtáncosok, kötélugrók, fitneszesek csoportja.

Khüne László

A Charlie angyalai nevű produkció egy pillanata a nagy sikerű eseményről Fotók: Gergely Szilárd

A kanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központ nagy színháztermében ezúttal is két előadás várta a nézőket. A délutáni, valamint esti produkció előtt is szép számú volt a nagyérdemű, akik között nem csupán szülők, de egykori szandiások is helyet foglaltak a széksorokban. Meg persze a legkisebbek formációi közül voltak olyanok is, akik gyakorlatilag a nézőtérről várták, hogy mikor is kerülhet rájuk a sor a pergő és színes kavalkádban, hiszen nem titok, volt mit bemutatni idén is az egyesület részéről.

A Charlie angyalai nevű produkció egy pillanata a nagy sikerű eseményről Fotók: Gergely Szilárd

Az idei esztendőben is Zágrábtól Temesvárig tartott azon városok sora, ahol az egyes világesemények keretében megmutathatták tudásukat a kanizsai formációk, s nem véletlen például, hogy a Sakk produkcióval nyitották a műsort a szandiások. Ahogy elhangzott, ezzel az előadással sok nagy versenyen adott mattot ellenlábasaiknak a dél-zalai különítmény. Aztán következhettek a további sikerkovácsok, legyen szó példának okáért a Békák hármasáról, a Piroska és a farkas kettőséről, vagy a Merida szólójáról.

A kötélugrók sem hiányozhattak a gáláról

S hogy nem csupán a visszatekintésről szólt a hétvégi néhány óra, arra a második felvonás szolgált bizonyítékként, hiszen bemutatták az új formációs gyakorlatokat is a növendékek. A cél pedig egyértelmű, reményeik szerint ezen koreográfiákkal már a következő esztendőben mattolhatják a különböző kategóriákban adott táncos ellenfeleiket – Európa számos helyszínén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában