Box

2018.11.28. 21:02

A felnőtt ob-n is az éremszerzés lesz a kanizsai ökölvívók célja

A fővárosban megrendezett ökölvívó ifjúsági országos bajnokságra a Kanizsa Box Klub is nevezhette versenyzőit. A korosztályos seregszemlén a hölgyek mezőnyében Tóth Rikker Fanni ifjúsági 51 kg-ban végül bronzérmesként zárt, míg a hosszabb kihagyás után visszatérő Mátés Patrik férfi ifjúsági 64 kg-ban szerzett egy ötödik helyezést.

Kühne László

Tóth Rikker Fanni és Mátés Patrik a viadalon Fotó: KBK

Fotó: KBK

A fővárosban megrendezett ökölvívó ifjúsági országos bajnokságra a Kanizsa Box Klub is nevezte versenyzőit.

A seregszemlén a hölgyek mezőnyében Tóth Rikker Fanni 51 kg-ban bronzérmesként zárt, míg a hosszabb kihagyás után visszatérő Mátés Patrik férfi 64 kg-ban szerzett egy ötödik helyezést.

Tóth Rikker Fanni és Mátés Patrik a viadalon Fotó: KBK

– Decemberben lesz az idei utolsó országos bajnokság, akkor a felnőttek lépnek kötelek közé – mondta el Tóth László, a KBK edzője.

– Arra a Kanizsa Boksz Klub előreláthatólag négy versenyzővel utazik. Idén eddig minden korosztályban sikerült ob-n érmet szereznünk, és edzőtársaimmal, Ormándi Józseffel meg Varga Istvánnal együtt reméljük: a felnőtteknél is lesz dobogós esélye a csapatunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában