Röplabda

2018.05.04. 19:55

ZTE RK: győzelmi esély maradt ki

A férfi röplabdabajnokság második vonalának rájátszásában az utolsó előtti fordulót rendezték, ahol a ZTE RK a SZOESE vendége volt.

Jóna István

Egy jól eltalált ZTE-ütés talál utat a SZOSE sánca felett Fotó: a szerző

SZOESE-ZTE RK 3:2 (17, -23, 22, -19, -6)

Szombathely, NB II-es férfi röplabdarájátszás.

ZTE RK: Horváth R., Koós, Büki, Lesznyik, Göczi, Bognár, Gyenes (liberó). Csere: Légrádi, Gellén, Kovács R., Kiss G.. Edző: Domokos Lajos, Markó Gábor.

Jól indult a mérkőzés egerszegi szempontból, és ez elég is volt a játszma megnyeréséhez. A második szettben szoros állás után egyenlített a házigazda. Kezdődhetett minden az elejéről, 21:19-es egerszegi vezetésnél a SZOESE nem tudott pontosan befejezni egy támadást, és a ZTE behúzta ezt a szettet is. A fáradtság ekkor ütközött ki a zalaiakon, a fiatalabb szombathelyieknek pedig innentől már szinte minden összejött és győztek.

Egy jól eltalált ZTE-ütés talál utat a SZOSE sánca felett Fotó: a szerző

Domokos Lajos: „Nyerhető meccset buktunk el. Az esélyeinket csökkentette a meg nem értés, illetve a fizikai állapot is. Idén még egy mérkőzésünk lesz azzal a Győrrel, aki ezzel a vereségünkkel már bajnoknak tekinthető. Szeretnénk egy kicsit belerondítani az ünneplésükbe.”

A ZTE RK szombaton a SZESE Győr otthonában zárja a rájátszást és a bajnokságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában