Ajánló

2018.04.08. 17:00

A jövő hét zalai sportműsora

Összegyűjtöttük a jövő hét legfontosabb zalai sporteseményeit!

ZH

ÁPRILIS 10., KEDD

A női kosárlabda-élvonal rájátszásában folytatódik és biztosan véget ér a ZTE NKK-DVTK negyeddöntő. Erre a 3. meccsre csak akkor kerül sor 17 órától a Zalakerámia Sportcsarnokban, ha az egerszegiek nem nyertek szombaton Miskolcon.

 

ÁPRILIS 11., SZERDA

A labdarúgó NB II elhalasztott 23. fordulóját pótolják a csapatok. A ZTE FC 19 órai kezdettel Siófokon lép fel.

 

ÁPRILIS 14., SZOMBAT

A férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszában a PVSK vendége lesz a Zalakerámia-ZTE KK. A kezdési időpont nem volt ismert.

A női labdarúgó NB II-ben a 18. forduló következik. A nagykanizsai Ziccer NLSE a Kőbányát (11 órai kezdéssel), a ZTE FC pedig a Videotont (14.00) látja vendégül.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati mérkőzései (mind 15.30-kor): Hévíz-Lenti TE, Gyenesdiás-Pókaszepetk, Nagykanizsa-Csács SE, Gellénháza-Zalalövő.

 

ÁPRILIS 15., VASÁRNAP

A labdarúgó NB II 30. fordulójában a ZTE FC 17 órától a Budaörsöt fogadja.

A labdarúgó NB III 23. fordulójában a Tarr-Andráshida a felcsúti Puskás AFC II. csapatát látja vendégül. A találkozó 16 órakor kezdődik.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban (mind 15.30): Semjénháza-Szepetnek, Teskánd-Becsehely, Csesztreg-Zalaszentgrót, FC Keszthely-Kiskanizsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában