Teremfoci

2018.02.28. 19:44

Ritka sportszerű gesztus: Az UFC-nek nem csak a tornagyőzelme emlékezetes

Újabb teremfoci tornán vett részt az UFC Nagykanizsa U10-es együttese, ugyanakkor a siófoki kupa másról is emlékezetes marad.

Kühne László

Az UFC Nagykanizsa győztes csapata Fotó: a szerző

A kanizsai együttes a Siófokot 2-1-re (kanizsai gólszerzők: Farkas D., Liplin), a Veszprémet (g: Lovrek) és a Szegedet (g: Láng) 1-0-ra verte, míg a Kaposvölgyét 4-1-re (kanizsai g: Kovács M., Liplin, Bagó, Farkas) győzte le, ezzel az eredménysorral pedig meg is nyerte a kupát.

- Úgy érzem, nagyszerűen védekeztünk, sok helyzetet alakítottunk ki és jól is játszottunk a színvonalas tornán – fogalmazott a fiatalok edzője, Visnovics István. – A torna legjobb játékosa ráadásul a mi kis csapatunkból Liplin Bence lett.

Az UFC Nagykanizsa győztes csapata Fotó: a szerző

Ezzel azonban nem volt még vége, már ami a díjazást illeti, és a tréner ezt is elmesélte.

- Egy ritka sportszerű élményben is részünk lehetett – mondta Visnovics István. – A kupa legjobb portásának választott siófoki kapus úgy gondolta, hogy a mi hálóőrünk, Tóth Gábor érdemli meg az elismerést a teljesítménye alapján, ezért át is adta számára azt. Ezt a gesztust úgy vélem, nem is szükséges tovább magyarázni.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában