Helyi sport

2017.09.10. 19:00

A jövő hét fontosabb sporteseményei

A ZTE KK megkezdi a Krasznai Kupát, de a megyei fociban izgalmas mérkőzés elé néz a Tarr Andráshida is.

Zalai Hírlap Sport

Sopronban felkészülési tornán vesznek részt Horváth Ákosék (kékben), akik a Krasznai Kupán szerepelnek - Fotó: Pezzetta Umberto

SZEPTEMBER 15., PÉNTEK

KOSÁRLABDA megkezdi szereplését a Zalakerámia-ZTE KK férfi csapata a soproni rendezésű Krasznai Kupán. Az egerszegiek 17 órától a Falco KC Szombathely együttesével találkoznak. A másik ágon Sopron–Obereart (osztrák) csata zajlik majd.

Sopronban felkészülési tornán vesznek részt Horváth Ákosék (kékben), akik a Krasznai Kupán szerepelnek - Fotó: Pezzetta Umberto

SZEPTEMBER 16., SZOMBAT

KOSÁRLABDA Folytatódik a soproni Krasznai Kupa férfi felkészülési torna. Szombaton 17 órától rendezik a bronzmérkőzést az előző napi vesztesek részvételével, a 19 órai döntőben pedig a győztesek találkoznak.

LABDARÚGÁS Az NB III Nyugati-csoportban érdekes mérkőzés előtt áll a Tarr Andráshida. Ahhoz a Pápához, illetve annak utódjához utazik, amely nemrég még NB I-es volt. A Pápai Perutz FC elleni meccs villanyfényes lesz, vagyis 19 órától kezdődik. A női NB II Nyugati-csoportban mindkét zalai együttes élvezheti a hazai pálya adta kényelmet. A Ziccer NLSE 11 órától látja vendégül a kanizsai Mindenki Sportpályáján a Kőbányáért FNLA csapatát, míg a ZTE FC 14 órától az egerszegi Városi Sportcentrumban fogadja a Videoton FC-t.

TEKE Folytatódik a szuper Liga küzdelemsorozata. A férfiaknál a ZTK-FMVas csapata hazai pályán, 10 órától fogadja az Ajka Kristály gárdáját az újabb bajnoki fordulóban. Ugyanezen a napon, de idegenben szerepelnek a női tekések. A ZTE-ZÁÉV TK Tatabányára látogat (10.00).

SZEPTEMBER 17., VASÁRNAP

FUTSAL Megkezdődik a női NB I 2017–2018. évi sorozata, továbbra is zalai szeplővel a Göcsej SK női együttese révén. Az egerszegiek idegenben szerepelnek az 1. fordulóban, méghozzá Kiskun-félegyházán, az Astra otthonában 18 órától.

LABDARÚGÁS Az NB II 9. fordulójában a ZTE FC a Szolnoki MÁV FC vendége lesz a Tiszaligeti Stadionban 18 órától.

KÉZILABDA Megkezdődik egy hosszú, egészen jövő májusig tartó mérkőzéssorozat, az NB II-es női kézilabda-bajnokság is. A Délnyugati csoportban a nyitányon a Hévíz SK a hévízi sportcsarnokban 14 órakor fogadja első ellenfelét, a Duna-Pent NKSE-t. Egy zalai újonc is ezen a napon kezdi meg szereplését az NB II-ben, ám az Egerszegi KK az Északnyugati csoportba nyert besorolást. Az EKK ugyancsak vasárnap, 14 órától a Győri Audi ETO KC III csapatának a vendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában