Teremfoci

2017.09.18. 21:34

Megszerezte első győzelmét a Göcsej SK

A futsal NB II Nyugati csoportjában az eddig még nyeretlen Újpest TE csapatát fogadta a Göcsej. Kiegyenlítet félidőket láthatott a közönség, sok hibával és a valamivel pontosabban játszó csapat örülhetett a végén.

Jóna István

Fotó: Jóna István

Göcsej SK – UTE 3-2 (2-1)

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, 150 néző

Jv: Kovács Gábor (Wittner J., Karsai R.)

Göcsej SK: Cseresnyés. Pergel, Darabos, Keszei, Koronczai, csere: edző: Bailo, Szabó, Luki, Bagó Gábor

Gólszerzők: Pergel 3, ill. Moskovics, Boros,

Remekül kezdte a mérkőzést a hazai csapat, ugyanis Pergel két perc elteltével kétszer is megzörgette a vendégek hálóját (2-0). A Göcsej irányította a mérkőzést és sorozatban alakította ki a helyzeteit. A vendégek főleg a kontráikra támaszkodtak, de igazán nagy gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. A félidő felétől bátrabban támadott a fővárosi együttes és párszor megmozgatták Cseresnyés Alexet. A 14. perc elején szépített az UTE, amikor Moskovics lövése talált utat a zalai kapuba (2-1). A félidő hajrája izgalmasra sikeredett, mivel a mindkét csapatnak akadt bőven lehetősége a gólszerzésre.

A második félidőre nagy lendülettel jöttek ki a vendégek. A 22. percben egy pontos kontratámadás végén Boros egyenlített (2-2). A 25. percben Luki András hagyott ki ajtó ablak helyzetet. Lüktetett a játék, mindkét oldal nagyon akarta a győzelmet. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a csapatok, csak a befejezéssel voltak gondok mindkét oldalon.

Fotós: Jóna István

A két csapat hálóőre jól állta a sarat. A 31. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. A hatos vonalról jöhetett pontrúgással a Göcsej, amit Keszei gurított hátra Pergelhez, akik a bal fölső sarokba lőtte a labdát (3-2). Az utolsó két percben mindent megpróbáltak a vendégek, beszorították a kapuja elé Göcsej, kapufát is lőttek, de kiegyenlíteni nem sikerült nekik.

 

A zalaiak nagyot küzdöttek, de főleg saját magukat kellett legyőzniük.

Bagó Gábor: – Örülünk a három pontnak, egy nagyon nyögvenyelős meccsen sikerült az első győzelmünket megszerezni, ami lökést adhat a folytatásra. Építkezünk tovább és várjuk a következő ellenfeleket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában