Gyerekszereplők a középpontban

2023.10.14. 10:30

Premier utáni fogadás a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban

Arany Horváth Zsuzsa

Fuisz Ádám, az INTER-TEFU Kft. ügyvezetője, elöl Besenczi Zsongor és Kovács Dávid, Böhm György, Vigh László, mögöttük Besenczi Árpád, Besencziné Nagy Kornélia, Debrei Zsuzsanna, Kiss Ernő és Balaicz Zoltán

Fotó: Arany Gábor

Október 13-án, pénteken este mutatták be az Indul a bakterház című falusi bohózatot, a premiert a hagyományoknak megfelelően fehér asztalos közönségtalálkozó követte. Dr. Besenczi Árpád igazgató, egyben a darab egyik főszereplője köszöntötte az egybegyűlteket, majd Vigh László országgyűlési képviselő osztotta meg a darab kapcsán született gondolatait a résztvevőkkel. Kiemelte az előadás szórakoztató jellegét és a Bendegúzt játszó Besenczi Zsongor ügyességét. ( A kettős szereposztásban Kovács Dávid a másik Bendegúz.)

Böhm György, a színdarab rendezője a társulat munkájáról szólt, s arról, hogy a groteszk, abszurd hangvétel sűrűsége reményei szerint új minőséget hoz létre. A Dózsa-iskola igazgatója, Pacsa András hozzászólásában a gyerekszereplők rendkívüli teljesítményét emelte ki, hiszen Bendegúz szerepe egy 7 éves kisgyerekre a sok szöveg miatt is nagy terhet rótt. Az előadás támogatója az INTER-TEFU Kft. volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában