Pénteken debütál a videoklip

2023.07.18. 11:00

Az édesanyákról szól Böröcz Roland új dala

Aki lettem címmel hatodik szólódalát készítette el Böröcz Roland, akit többek között a Kocsmazaj zenekar dalszerző-frontembereként ismerhetnek olvasóink. Az akusztikus jellegű, lírai hangvételű dal pénteken jelenik meg.

Gyuricza Ferenc

Egy jellemző felvétel a pénteken megjelenő klipből

Fotó: Németh Zoltán

Minderről maga az énekes beszélt portálunknak. Elmondta: az Aki lettem zeneileg illeszkedik eddigi szólódalai sorába, s abban sincs változás, hogy a szövegek ismét az érzelmekről szólnak, ám ezúttal nem a férfi-női kapcsolatok kerültek a reflektorfénybe, hanem édesanyja iránti érzéseit próbálta meg kifejezni a zenész.  

- Ez a dal köszönet és tiszteletadás a saját édesanyám felé, de oly’ módon megfogalmazva, hogy azt bárki magáénak érezheti, bárki azonosulhat a szöveggel – mondta Böröcz Roland. – Zeneileg sem túl bonyolult, nem is volt cél, azt szeretném ugyanis, hogy minél többen érezzék úgy, hogy tudnak vele azonosulni.  

A felvételek ezúttal is Szombathelyen, a hangmérnök-producer Percsák Zsolt stúdiójában készültek, a Salköveskúton és Kőszegen forgatott videokliphez pedig PZ, azaz Németh Zoltán nyújtott segítséget az énekes-dalszerzőnek. A videoklip e hét pénteken debütál az internetes megosztókon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában