Film, zene és piknik

2023.06.25. 12:00

Második alkalommal szerveznek Filmpikniket a Plakátház udvarán

Nagykanizsán a Plakátház udvarán július 1-jén szombaton 18 órakor második alkalommal szervezi meg a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány a Filmpikniket.

Benedek Bálint

A Plakátház udvarára várják a Filmpiknik iránt érdeklődőket

Fotó: Szakony Attila

A program zenés filmkvízzel indul, majd 19 órától a Manic Monday zenekar lép a közönség elé. A kvíz eredményhirdetését követően 21 órától a Palm Springs című amerikai vígjáték. A film Sundance Filmfesztiválon debütált, majd az amerikai bemutatásának pillanatában kultuszfilmmé vált. A Palm Springs meglepő fordulatokkal teli, sokszor nézős romantikus kaland. A filmet követően a lemezlovas, Dave Talkless szórakoztatja a közönséget.

A belváros szívében rendezett esemény a piknikezés retró világába repíti vissza a látogatókat. A rendezvény elsődleges célja az adománygyűjtés, de nagyon fontos cél a közösségépítés is. Szeretnék, ha a jelenlegi és a leendő támogatóink megismernék egymást és a közösséget, mindezt egy jó hangulatú kerti piknikkel egybekötve, ezért bárki kötetlenül kérdezhet tőlük a helyszínen. Fontos, hogy a támogatók érezzék, hogy nemcsak kapni szeretnénk tőlük, hanem azt szeretnénk, hogy valódi közösségként működjenek. Idén még a Tourinform Iroda is csatlakozik a kezdeményezéshez, sőt a 10 ezer forint feletti adományozókat Kanizsa Kártyával jutalmazzák, mely számos előnnyel jár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában