Magyar Könyvtárosok Zala Megyei Szervezete

2023.06.28. 08:36

Csapatépítő program könyvtárosok részvételével Gyenesdiáson

A Magyar Könyvtárosok Zala Megyei Szervezete csapatépítő napot tartott nemrégiben Gyenesdiáson. Az immár hagyománnyá vált programon az egyesületi tagok vettek részt.

Benedek Bálint

Forrás: ZH

Gyenesdiáson Hársfalvi Györgyné, Hársfalvi György és Szabó Zsolt Szilveszter vállaltak a baráti találkozó megszervezését. A keszthelyi könyvtár dolgozói pedig aktívan kivették részüket a nap lebonyolításban és az ebéd elkészítésében. A reggeli gyülekező a Diási Vízimalomnál volt. Itt először Gál Lajos Gyenesdiás polgármestere köszöntötte a résztvevőket, majd Bognár Csilla az egyesület elnöke és Hársfalvi György üdvözölte a társaságot. Ezután egy rövid séta következett a Mária szoborhoz. A Szűz Mária szobrot 1990-ben szentelték fel és Boldogfai Farkas Sándor alkotása. A vízimalomhoz visszatérve a csapat érdeklődéssel hallgatta Wágenhoferné Pohl Magdolna ismertetőjét a malmot körülvevő fűszerkertről és herbáriumról. Innen a történelmi szoborparkba sétáltak, ahol lehetőség nyílt a kötetlen beszélgetésre és a szakmai kapcsolatok elmélyítésére. Később kézműves foglalkozáson kipróbálhatták magukat többek között gyöngyfűzésben és egy műveltségi kvízt is kitöltöttek a gyenesdiási értékekkel kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában