Szabadtéri színház

2023.06.29. 09:30

Az egerszegi Meseautó Alsóörsön, A Pál utcai fiúk pedig Fertőrákoson aratott telt házas sikert

Június 24-én nagy sikerrel játszotta a Kvártélyház Szabadtéri Színház a Meseautó című musical comedy-t a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében megrendezett Szabadtéri Színházak Találkozóján, az alsóörsi Amfiteátrumban. Erről a szabadtéri színház ügyvezetője, Tompa Gábor tájékoztatta lapunkat.

Arany Horváth Zsuzsa

Alsóörs

Fotó: Kvártélyház

Ezt megelőzően június 9-én és 10-én a Fertőrákosi Kőfejtő- és Barlangszínház nézőterét töltötte meg A Pál utcai fiúk című zenés játékkal a zalaegerszegi szabadtéri teátrum társulata.

Fertőrákos
Fotó: Kvártélyház

Az előadások itthon is folytatódnak: várja a közönséget a Meseautó június 29-én és június 30-án, majd júliusban is három estén át.

A Pál utcai fiúk július közepén kerül újra a zalaegerszegi színpadra (mindhárom előadásra elfogytak a jegyek), valamint jön az új bemutató, az ÁJLÁVJÚ. Utóbbi olvasópróbáját pénteken tartják, a bemutató július 28-án lesz, majd további hét alkalommal játsszák. A kvártélyházi nyár idén sem nélkülözi a Zalai Táncegyüttes produkcióját, melyre augusztusban számíthatnak a nézők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában