Kulturális műsor is lesz

2023.05.16. 15:00

Pünkösdi fesztivál főzőversennyel Lispeszentadorjánban

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően újra megrendezi legnagyobb tavaszi közösségi programját, a pünkösdi fesztivált Lispeszentadorján önkormányzata. A május 28-i program kulturális bemutatók sorát, valamint főzőversenyt is magában foglal.

Gyuricza Ferenc

Ihos József is a fellépők közt lesz

Fotó: ZH Archívum

Ez utóbbira május 19-ig várják a baráti társaságok, lakóközösségek, civil szervezetek jelentkezését. A nevezők számára a szervezők tűzifát, valamint csapatonként két kilogramm húst is biztosítanak. A fesztivál a kultúrház melletti területen főzőversennyel kezdődik, a csapatok már reggel nyolc órakor elfoglalhatják helyüket, hogy a 13.30 órára tervezett eredményhirdetésre a zsűri valamennyi ételt minősíteni tudja.

A kulturális programok sora 13 órakor a papírfonó- és makramészakkör kiállításának megnyitójával indul, ezt a Hűséges Eb Kutyabarát Egyesület bemutatója, illetve Borka bohóc gyermekeknek szóló műsora követi. 15 órakor a nagykanizsai Mozaik Társulat mutatja be a Lopótök, avagy a Mari néni nem olyan című komédiát, majd a borsfai Dancing Feet csoport táncos műsort tekinthetik meg az érdeklődők. 16 órától Ihos József humorista, majd a Parlando énekegyüttes, 18 órától pedig az Irigy Hónaljmirigy együttes lép fel. A program zárásaként a Fantázia zenekar szórakoztatja a közönséget, de a nap folyamán lesz népi játszótér és játszóház, valamint kézműves vásár is a településen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában