Programajánló

2023.02.17. 17:00

Angol nyelvi foglalkozás és könyvszobrászat is lesz szombaton a nagykanizsai Halis-könytárban

A nagykanizsai Halis-könyvtár minden szombaton gondol a családokra, s minőségi foglalkozást szervez a bibliotékában dolgozó munkatársak segítségével. Február 18-án, szombaton ismét minden korosztályt megszólítanak.

Benedek Bálint

A programok sorát 9.30-kor Érdekes is lehet az ismerkedés egy nyelvvel? címmel Gulyás Eliza játékos angolfoglalkozása nyitja, melyre óvodásokat, 1. és 2. osztályosokat várnak. A zenehallgatás és a rajz is segítségére lesz a gyerekeknek az angol nyelv megkedvelésében. 11 órától Benkéné Osvald Éva ugyancsak a fiatalokat várja könyvszobrászatra, melyen régi, törölt könyvek felhasználásával hajtogatnak „szobrokat”, ezúttal süniket. Ugyanebben az időpontban a felnőtt látogatókat Kardos Ferenc könyvtáros a Tarnóczky klubban fogadja, ahol a kanizsai barangolások közepette elmerülhetnek a könyvtári adatbázisokban. Lehetőség van arra is, hogy a kanizsaiak és környékbeliek az otthon, a fiók mélyén nyugvó fényképekkel gazdagítsák az adattárat. Főleg olyan fotókat várnak, amelyeken látszik a város, a volt munkahely, vagy városi rendezvényen készültek, ezeket szívesen beszkennelik és így megőrizik. Ezáltal bárki része lehet a város történeti emlékezetének. A napot 11.30-kor szintén egy gyermekprogram zárja. Versénekek, ritmusjátékok a Sárkányházban címmel Farkas Tibor könyvtáros a 6-10 éves korosztálynak tanít különféle zenés játékokat.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában