Széles kínálat

2023.02.10. 15:30

A Hölgyklub is csatlakozik a nagykanizsai Halis-könyvtár szombati családi programjaihoz

A nagykanizsai Halis-könyvtárban ismét családi szombatra várják február 11-én a látogatókat. Ezúttal is széles kínálatból válogathatnak az érdeklődők, ráadásul a mostani repertoárt színesebbé varázsolja a Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának jelenléte is.

Benedek Bálint

Mindenkit vár szombaton is a Halis-könyvtár

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A 33 hölgyet tagjai közt tudó klub 10 órától verses köszöntővel várja a családokat. Majd történelmi díszruhákat vonultat fel a Büki Pálné vezette egyesület, melyekről előadásokat is hallhatnak az érdeklődők. Eztán 10.30-tól Kardos Ferenc könyvtáros vezetésével a bibliotékát sétálhatják körbe a vendégek, majd az úgynevezett hölgykávézóban régi divatlapok mellett fogyaszthatnak el egy csésze feketét. A folytatásban az általános iskola alsósait 11 órától Buzsicsné Szabó Eszter mesés papírszínházzal várja, míg 11.15-től Nagy András könyvtáros Játékos ismerkedés 64 mezőn 32 figurával címmel sakkozni hívja a látogatókat. Majd 11.30-kor Farkas Tibor könyvtáros Versénekek, ritmusjátékok a Sárkányházban című zenés félórája kezdődik. Ugyanebben az időben a felnőttek a Tarnóczky klubban a könyvtári adatbázisokban, köztük az Arcanumban kutakodhatnak kanizsai történetek után Kardos Ferenccel. E digitális tudománytár használatáról 12 órától Musztács Krisztián ad bővebb felvilágosítást az olvasóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában