A Valahol Európában című musical egyik dalát választották

2022.09.01. 08:00

Reggeli klippremier a kanizsai vegyes karnál

Szeptember elsején, azaz ma 8 órától bárki megtekintheti Nagykanizsa város vegyes kara első videóklipjét az együttes Facebook-oldalán. A Cseke József vezette csoport a Valahol Európában című musical egyik ikonikus dalát választotta.

Pásztor András

Nagykanizsa város vegyes kara Fotó: ZH-archívum

– Azért a Dés László által komponált és Nemes István által írt, A zene című dalt választottuk a videókliphez, mert ez fejezi ki leginkább a hitvallásunkat, azaz bármen - nyire is sokfélék vagyunk, a zene szeretete összeköt minket – magyarázta Cseke József, aki elárulta: a zenei alapot ingyen kapták meg a szerzőpárostól, s a videóklip elkészítéséhez is rengeteg segítséget kaptak. – Szeretnénk megmutatni magunkat ebben a formában is, s a klippel nem titkolt célunk az is, hogy kedvet csináljunk a kórusban való énekléshez, szóval várjuk azokat a tisztán éneklő 18 és 60 év közötti kanizsaiakat, akik szeretik a zenét, a közös éneklést, de ez idáig nem mertek csatlakozni.

A videoklip egyébként remek egyvelegét adja a vegyes kar próbáinak, fellépéseinek, a közös buliknak, ugyanakkor Nagykanizsa több ikonikus helyszíne – Erzsébet tér, alsó templom, Aradi udvar, Széchenyi tér, Eötvös tér – is feltűnik a képsorokon.

– Reméljük, hogy sokan megtekintik a klipet a közösségi oldalunkon, s a későbbiekben is nyomon követik majd a vegyes kar munkáját, hiszen már eddig is számos hazai és nemzetközi sikert ért el a csapat – fogalmazott Cseke József, aki elárulta: záros határidőn belül egy Youtubecsatornát is indítanak, ahol többek között a fellépésekről készült videók is elérhetők lesznek.

A videót IDE kattintva tudja megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában