tehetségkutató verseny

2021.09.09. 17:00

Vasárnap öröm lesz a zene Zalaegerszegen

Tíz zenekar mutatkozik be élőben azon a tehetségkutató versenyen, amelyet az Öröm a zene elnevezésű országos sorozat zalai fordulójaként vasárnap 14 órai kezdettel tartanak az Apáczai Művelődési Központban.

Gyuricza Ferenc

Az Öröm a zene a legnagyobb hazai hangszeres szakmai versenysorozat, amelynek nyertese a szervező Hangszeresek Országos Szövetsége és a Hangfoglaló program jóvoltából több millió forintos támogatásban részesül. A versenysorozat felmenő rendszerben zajlik, az egyes megyei és határon túli selejtezők pedig az egész évet lefedik. A program zalai regionális döntőjét immár évek óta a kora őszi időszakban rendezik meg az Apáczai Művelődési Központban, társrendezője pedig az Artisztika Egyesület.

Az idei zalai elődöntőre vasárnap (szeptember 12.) kerül sor, és a szervezők részéről Wohner Csaba, az Artisztika Egyesület alelnöke lapunknak elmondta: a tizennégy jelentkezőből előválogatás során választották ki azt a tíz produkciót, amely élőben is bemutatkozhat a Kowalsky meg a Vega billentyűseként is ismert Szebenyi Dániel vezette zsűri előtt. A program 14 órakor kezdődik, az eredményhirdetést várhatóan 19 óra magasságában tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában