Frissen Zalából

2021.09.29. 14:00

Ingyenes programokat kínál a nagykanizsai Hevesi utcai fiókkönyvtár

Szeptember 30-tól karácsonyig ingyenes programokkal várják az érdeklődőket a Halis István Városi Könyvtár Hevesi utcai fiókkönyvtárában.

Horváth-Balogh Attila

Czupi Gyula könyvtárigazgató elmondta: nemrég újították meg fiókkönyvtárukat, s azt szeretnék, ha a keleti városrész a művelődés centrumává válna. Ennek jegyében a kollégák tehetségére építve újszerű dolgot kínálnak a városrész lakóinak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Az óvodásoknak október 7-én, november 4-én és december 2-án, az alsó tagozatos iskolásoknak pedig október 21-én, november 18-án és december 16-án angol nyelvi foglalkozásokat tartanak. Aki ahhoz érez kedvet, a sakkal ismerkedhet szeptember 30-án, október 28-án és november 25-én. „Legyen a zene mindenkié!” címmel pedig hangszerbemutatóra és zenei előadásra kerül sor október 14-én, november 11-én és december 9-én. Valamennyi alkalom 16 órától 17 óráig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában