Folyamatos dobogós helyezések

2019.01.09. 10:00

Minden versenyről díjakkal tértek haza a hévízi versmondók

Az Illyés-iskola tehetséges szavalói az elmúlt év végén minden megmérettetésről dobogós helyezéssel tértek haza.

Péter Árpád

A „Tarka lepke kis mese” megyei versenyről mindhárom hévízi fiatal helyezéssel tért haza. Balról: Lázár Panna, Dunca-Stadler Márk Zoltán és Dolacsek László

Fotó: Illyés-iskola

Lázár Panna, Dolacsek László és Dunca-Stadler Márk Zoltán körzeti, megyei, regionális, országos, valamint nemzetközi vers- és prózamondó versenyeken szerepelt kimagasló eredménnyel. A hatodikos Dunca-Stadler Márk Zoltán megnyerte az Illyés körzeti szavalóversenyt és a „Tarka lepke kis mese” megyei mesemondó viadalt, a budapesti „Regősök húrján” országos versmondó gálán pedig arany minősítést szerzett, s bejutott a Nemzeti VERSeny döntőjébe.

A „Tarka lepke kis mese” megyei versenyről mindhárom hévízi fiatal helyezéssel tért haza. Balról: Lázár Panna, Dunca-Stadler Márk Zoltán és Dolacsek László
Fotó: Illyés-iskola

 

A hetedikes Lázár Panna első lett kategóriájában a „Tarka lepke kis mese” zalai viadalon, a „Regősök húrján” gálán pedig ezüst minősítést kapott. Eredménylistáján további 2. és 3. helyezés szerepel. Dolacsek László (8. a osztály) pedig megnyerte az Illyés körzeti szavalóversenyt, a „Regősök húrján” seregszemlén arany minősítést vett át, más versenyekről pedig további két második helyezéssel tért haza.

A fiatalokat Ferge Réka, Kepli-Meliorisz Andrea és Szekeres Barbara készítette fel a versenyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában