Fesztivál

2018.08.14. 12:00

A Pannon Tükör bemutatkozása az Ördögkatlanban

A zalaegerszegi, illetve regionális funkciójú Pannon Tükör kulturális folyóirat is alkotó résztvevője volt az idén már tizenegyedik alkalommal megrendezett összművészeti fesztiválnak, az Ördögkatlannak.

Arany Horváth Zsuzsa

András László Nagygéci Kovács József főszerkesztő-helyettessel

A négy baranyai kistelepülés bevonásával zajló kulturális seregszemlén koncertek, kiállítások, színházi előadások és irodalmi programok várták az érdeklődőket, ez utóbbiban vett részt a huszonkét esztendős összművészeti lap is.

Az összevont lapszámbemutatókkal kísért két programon neves írók voltak a folyóirat vendégei: Schein Gábor író, irodalomtörténész, illetve András László író, költő volt Nagygéci Kovács József főszerkesztő-helyettes vendége. A telt házas programokon a szerzők legutóbb megjelent kötetei voltak a központi témák, de szóba kerültek az alkotás, az olvasóval való találkozás kérdései is.

András László Nagygéci Kovács József főszerkesztő-helyettessel
A másik vendég Schein Gábor volt (balról) Fotók: bertalan Johanna

A 2009-ben Törőcsik Mari és Cseh Tamás fővédnöksége alatt indult fesztivál egy héten át fogadta a látogatókat Nagyharsányban, Kisharsányban, Beremenden és Villánykövesden. A Pannon Tükörrel a Vylyan- teraszon találkozhatott az irodalomkedvelő közönség – tájékoztatták lapunkat a zalai folyóirat szerkesztői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában