Irodalmi est

2018.06.16. 08:30

Pannon írók találkozója Lentiben

Irodalmi és egyben bemutatkozó estet tartott a városi könyvtárban csütörtökön a megújult Pannon Írók Társasága. A rendezvényen a Pannon Tükör kulturális folyóirat legújabb számából és a meghívott szerzők új írásaiból is ízelítőt kapott a közönség.

Korosa Titanilla

Dányi József citerajátéka színesítette a programot Fotó: Korosa/Zalai Hírlap

A program házigazdája, a helyi költő Soós József és Horváth László polgármester is köszöntötte a megjelenteket. A kulturális esten fellépett a Nefelejcs Dalkör, illetve Dányi József citerajátéka színesítette a programot. A zenés felvezetés után dr. Gyimesi Endre, a Pannon Írók Társaságának elnöke beszélt az irodalmi szervezet megújulásáról. Mint mondta: céljuk, hogy a Pannon Tükör folyóirat igazi tükröt mutasson a Pannon régió kulturális, művészeti életéről, valamint feladatuknak tartják, hogy támogassák a muravidéki alkotókat.

Dányi József citerajátéka színesítette a programot Fotó: Korosa/Zalai Hírlap

Bubits Tünde, a Pannon Tükör főszerkesztője a folyóirat új számáról és a kulturális műhelyt érintő aktualitásokról beszélt. Ezt követően dr. Geresits Gizella költő Bubits Tünde Cigiszünet című regényéről beszélgetett a szerzővel, majd Lackner László író mutatta be Téblábolók című új komédiáját dr. Merő Béla színházesztéta közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában