Programok

2018.04.11. 11:21

Kik jönnek az Egerszegi Páholyba? – Sajtótájékoztató a hangversenyteremben

Az Egerszegi Páholy kulturális talkshow idei programjáról tartottak szerdán sajtótájékoztatót a városi hangversenyteremben.

Magyar Hajnalka

Buza Beáta, B. Takács Kata, Bednárikné Rácz Enikő és Flaisz Gergő a sajtótájékoztatón Fotó: Magyar Hajnalka/Zalai Hírlap

Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója köszöntőjét követően Bednárikné Rácz Enikő, a hangversenyterem vezetője, B. Takács Kata művészeti titkár és a sorozat új háziasszonya, Buza Beáta szólt a részletekről.

Mint elmondták, kissé átalakult formában tér vissza a három éve útjára indított Egerszegi Páholy. Szeretnék, ha a kulturális program egyben szórakoztató társasági eseménnyé is válna, amolyan találkozási ponttá, ahol a meghívott vendégen túl egymással is eszmét cserélhetnek a résztvevők. E cél érdekében kétrészesre bontják az esteket, s a szünetben mód lesz társalogni, akár egy pohár bor mellett. További újdonság, hogy a színpadi beszélgetést – ha csak egy mód van rá – valamilyen produkció is kiegészíti majd. A Kamarás Iván Jászai-díjas színművészt reflektorfénybe állító április 19-ei nyitóesten például Sinatra és kortársai dalai csendülnek fel, gitármuzsikával aláfestve. A 30-as, 40-es évek ikonikus zenei világát felidéző műsorban Nagy Ádám (a Roy&Ádám formációból) lesz Kamarás Iván partnere.

Buza Beáta, B. Takács Kata, Bednárikné Rácz Enikő és Flaisz Gergő a sajtótájékoztatón
Fotó: Magyar Hajnalka/Zalai Hírlap

Május 24-én Geszti Péter zenész, szövegíró és reklámszakember foglal helyet a páholyban Buza Beáta mellett, aki sikereiről, kudarcairól és szinkronszerepeiről is kérdezi a közismerten jó humorú vendéget.

A nyári szünet után októberben a Szabó Győző, Rezes Judit színészpáros estje kínál majd élményt. A program folyamán részleteket mutatnak be nagy sikerrel futó Loveshake – az élet összeráz című duettjükből, amely közös életük mozaikjaiból épül fel. A novemberi páholy programja egyelőre egyeztetés alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában