Elismerés

2018.01.24. 10:00

Zalaegerszegi díjak a kultúra napján

A támogatásért, a több évtizedes áldozatos szolgálatért kaptak díjakat a kitüntetettek a megyeszékhelyen a magyar kultúra napján.

Arany Gábor

Fotó: Pezzetta Umberto

A Kultúra Mecénása díjat, Budaházi Tibor Töredék című alkotását ebben az évben az Evo-Komplex Épületszigetelő és Kivitelező Kft. kapta.

A Stanka László ügyvezető igazgató irányította cég három éve főtámogatója a Hevesi Sándor Színház előadásainak, ennek köszönhetően mutatták be Mikszáth Kálmán Szent Péter esernyője, valamint Eisemann Mihály-Szilágyi László Én és a kisöcsém című darabját. Önként vállalt munkájuk eredményeként megújult a színház földszinti és nézőtéri előcsarnoka.

A múzeumi ágazatban Molnárné Raposa Irénnek, a Göcseji Múzeum csoportvezetőjének két évtizedes munkáját ismerték el oklevéllel. A közművelődési ágazatban Prokné Tirner Gyöngyi, a gébárti Kézművesek Háza szakmai vezetője kapott elismerést.

 

Ő 1982 óta tölt be meghatározó szerepet a város közművelődésében. A könyvtári ágazatban a József Attila városi könyvtár olvasószolgálatában 1981 óta dolgozó csoportvezető könyvtáros, Kereki Judit  vehette át az elismerő oklevelet az ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában