Választás

2024.06.07. 18:15

Horváth Jácint felelős városvezetést ígért

A vasárnapi önkormányzat választás tétjéről tartott pénteken sajtótájékoztatót Horváth Jácint, az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) polgármesterjelöltje.

Pásztor András

Mint azt Horváth Jácint elmondta: a városnak 18 éve fideszes polgármestere van, ennek ellenére nem történt valódi fejlődés Nagykanizsán, még úgy sem, hogy mindeközben a Fidesz kormányzott.

- Mi továbbra is felelős városvezetést ígérünk, azt, hogy Nagykanizsa érdekeit a pártolitikai érdekek fölé helyezzük - szögezte le Horváth Jácint, majd hozzátette: kiemelten foglalkoznak majd a város gazdaságának fejlesztésével, a helyi vállalkozókkal és újak vonzásával, folytatnák a lakókörnyezet fejlesztését, illetve gondoskodnak az idősekről és a rászorulókról. - Amennyiben a kanizsaiak végre a fejlődést és a nyugodt építkezést szeretnék támogatni, akkor szavazzanak rám és az ÉVE önkormányzati képviselőjelöltjeire. Ne feledjék, az önkormányzati választás sajátosságai miatt az otthonmaradás és a más jelöltekre leadott szavazat a Fideszt erősíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában