Kézműves-foglalkozás és fészekrabló játék

2024.04.03. 08:30

Nyusziváró családi nap Vaspörben

Idén is megszervezte hagyományosnak mondható húsvéti nyusziváró családi napját Vaspör önkormányzata. A szombat délután megtartott rendezvényen többek közt kézműves-foglalkozás és fészekrabló játék várta a gyerekeket.

Gyuricza Ferenc

A fészekrabló játék során minden gyermek ajándékot kapott az önkormányzattól

Fotó: Gyuricza Ferenc

A program kapcsán Fülöp Imre Loránd, a település polgármestere elmondta: azt immár ötödik éve rendezték meg a községben, de még soha ennyien nem vettek részt rajta, mint most. Mindez talán annak is köszönhető, hogy Vaspörben egyre több programot szerveznek a helyi lakosoknak, így azok már beépültek a település életébe.

- Mintegy 350 lakosunk van, ebből a 14 év alatti gyermekek száma 40 – folytatta a polgármester. – Igyekszünk számukra olyan elfoglaltságokat kínálni, amivel egyrészt a szabadidejüket hasznosan el tudják tölteni, másrészt kapcsolódnak egy-egy ünnephez vagy jeles naphoz. A nyusziváró ünnepünk kézműves-foglalkozással kezdődött, ezen húsvéti díszeket készíthettek, illetve tojást is festhettek a résztvevők, majd a fészekrabló játék során rengeteg ajándékot gyűjthettek össze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában