Kevesebb nagypolitika, több Nagykanizsa

2024.04.11. 18:00

Bemutatta képviselőjelöltjeit a Fidesz-KDNP

Háború vagy béke? Az egész magyarság és a kanizsai polgárok számára is ez a tétje a június 9-i választásnak - hangsúlyozta csütörtökön Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

Pásztor András

A Fidesz KDNP jelöltjei. Balról Tóth Nándor, Szabó Szilárd, Sárdi Zoltán, Siposné Gerencsér Henriett, Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, Balogh László polgármester jelölt, Bata Hajnalka, Dénes Sándor, Radics Bálint, Bedő György és Bizzer András

Fotó: Gergely Szilárd

Cseresnyés Péter elmondta: a nemzeti oldal a béke pártján áll. Ha nincs béke, nincs együttműködés. Ha pedig nincs együttműködés, akkor nincs fejlődés. Ennek az igazságnak a tudatában kell mindenkinek elmennie szavazni, és felelősen behúzni azt a mindent eldöntő ikszet az európai parlamenti és az önkormányzati választáson is.

– A soron következő választásokon a hit mellett még a megbízhatóság fog számítani – folytatta az országgyűlési képviselő. – Hinni pedig csak abban az emberben lehet, aki megbízható. Balogh László polgármester ilyen ember, aki mögé olyan közgyűlési többség kell, amellyel érvényesíteni tudja a kanizsai polgárok akaratát. Ez a csapat készen áll. Megbízható, tisztességes önkormányzati képviselők és jelöltek, akikre nyugodtan rábízhatják a várost, mert értenek hozzá, szeretik ezt a települést, tisztelik az itt lakókat, és élvezik a kormánytöbbség, illetve a kormány támogatását.

– Kevesebb nagypolitika, több Nagykanizsa – ezt már Balogh László polgármesterjelölt jelentette ki, aki szerint véget kell vetni a békétlenkedésnek, a közgyűlési terem nem lehet többé cirkuszi porond.

Balogh László ezt követően bemutatta a jelölteket. Az 1. számú választókerületben Siposné Gerencsér Henriett, a 2. számú választókerületben Balogh László, a 3. számú választókerületben Bedő György, a 4. számú választókerületben Szabó Szilárd, az 5. számú választókerületben Sárdi Zoltán, a 6. számú választókerületben Bizzer András, a 7. számú választókerületben Bata Hajnalka, a 8. számú választókerületben Radics Bálint, a 9. számú választókerületben Tóth Nándor, a 10. számú választókerületben Dénes Sándor indul a Fidesz-KDNP színeiben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában