Ünnepség

2024.03.16. 14:30

90 éves születésnapos Bödeházán

Születésnapost ünnepeltek Bödeházán, Végi Józsefné Etus néni 90. születésnapját ünnepelte családja körében, ahol az önkormányzati képviselők is köszöntötték.

Korosa Titanilla

A képen hátul a családtagok Végi Csaba, Végi Albert, Végi József, illetve Büki Lajos önkormányzati képviselő, Végi Zsuzsanna a lánya, alpolgármester, Bedő Andrea polgármester.

Fotó: Korosa Titanilla

- Etus néni számunkra egy példa a szorgalomra, a kitartásra és az emberi erényekre. Évtizedeken át fáradhatatlanul és odaadóan szolgálta ezt a falut, annak közösségét – fogalmazott Bedő Andrea polgármester az ünnepségen. - A helyiek szeretettel köszöntik, és tudják, hogy a dolgos keze és a jó lelke és szíve segített felemelni és fenntartani a közösség szellemét. Nemcsak a falu lakói, de a családja is gazdagabb az jelenlétével. Négy nagyszerű gyermeket nevelt, akik a világot boldogsággal és tisztelettel töltik meg. Az a gondosság és szeretet, amellyel nevelte őket, mindannyiunk számára példa, gyermekei pedig adják tovább értékrendjét a családon belül és viszik tovább a világba.

A köszöntésen a polgármester átnyújtotta a miniszterelnök kézjegyével ellátott emléklapot és az ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában