Fánk jó reggelt!

2024.02.02. 07:00

Jó reggelt, Zala vármegye!

A gasztronómia közel áll hozzám, szeretem megkóstolni a különleges ínyencségeket is. Egyik külföldi utazásom során ettem például: rántott békacombot, rák- és kagylóféléket, sőt sült kenguruhúst is.

Benedek Bálint

Mivel rajongok a halakért is, ezért igyekszem minél többször ezt is belecsempészni a táplálkozásomba. Azonban a nehéz, zsíros, vagy épp olajban sült ételektől tartózkodom, hiszen az epém "tiltakozik", ha esetleg elcsábulnék. Ebbe a kategóriába tartozik a hagyományos, szalagos farsangi fánk is. A vaníliás és enyhén citrusos illatának viszont lehetetlen ellenállni. Aki február 10-én (szombat) 12.30 órától ellátogat a Kanizsa Arénába, az legalább 22 csapat édességéből kóstolhat. De ezúttal is gondoltak az érzékenyebb gyomrúakra, hiszen a különleges táplálkozási igényt kielégítő kategóriában is lehet majd találni fánkokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában