Április 21-ig lehet jelentkezni

2024.02.13. 14:00

Élményeket kínál a Tündérszépek

Ismét keressük az ország legszebb lányait, vagyis már lehet nevezni a Tündérszépek 2024-es kiírására. Pesti Viktória, a Tündérszépek 2022-es szépségkirálynője szerint a 18 év feletti hölgyeknek megéri jelentkezni, hiszen élményekkel lehetnek gazdagabbak.

Benedek Bálint

Pesti Viktória egy divatbemutatón ragyogta be a színpadot egy gyönyörű ruhakölteményben

Forrás: ZH

A 20 éves bájos és szerény lányon semmit sem változtatott a rivaldafény, bár elmondása szerint a verseny alatt sok tapasztalatot szerzett, és az önbizalmára is jó hatással volt a szereplés. 

– Minden lánynak szívből ajánlom a versenyt, próbálják ki magukat – fogalmazott. – Ha nem nyernek, akkor is induljanak el, hiszen olyan élményekben lehet részük, amiről álmodni sem mertek. Olyan fényképekkel neveztem, amit egy fotós készített, de a többiektől hallottam, hogy a Zalai Hírlap szerkesztőségében zajló fotózás nagyon jó hangulatban zajlott. A stáb profi, nagyon értik a dolgukat, és ez a fajta hozzáállás még tovább építheti a jelentkezők önbizalmát. Azzal, hogy neveznek ,nincs vesztenivalójuk, csak még több emléket gyűjthetnek.

Pesti Viktória elárulta: annak idején azért is jelentkezett, mert édesanyja is szerepelt szépségversenyen. Kislányként gyakran nézegette a versenyen készült képeket, érdekelte az a titokzatos világ. 

A 180 centiméter magas lánynak korábbról már ismerős volt a szépségipar világa, hiszen modellkedett, így magabiztosan mozgott a fényképezőgép előtt. Odafigyelt az alakjára, amit konditeremben formált, fitt és izmos, ami szintén a hasznára vált. A mai lányok közül egyre többen készíttetnek magukról profi fotóssal képeket, nem áll távol tőlük ez a világ.

– A példám bizonyítja, hogy nem elérhetetlen a szépségkirálynői cím sem, melynek elnyerése után sokkal több fotózás talált meg, a közösségi médiában is felfigyeltek rám – folytatta Viktória. – Többször megismertek, egy kis hírnévre tettem szert, de maradtam ugyanaz a szerény lány, aki voltam. Most kicsit átalakult az életem, inkább reklám- és egyéb videóforgatásokon vettem részt. A Tik-Tok-on is megjelenek, de ami ennél is a legfontosabb, hogy az egyik zalaegerszegi bankban elkezdtem a szakmai gyakorlatomat lakossági ügyintézőként.

A Tündérszépek 2024-es versenyre a zaol.hu portálon keresztül elérhető felületen április 21-én éjfélig lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában