Meghosszabbították

2023.11.20. 11:59

Újra él a lakossági LED-csereprogram

Meghosszabbított időtartamban, ez év december 15-ig van lehetősége részt venni Zalalövő lakosságának abban az ingyenes LED-csereprogramban, amelynek célja a háztartásokban használt régi izzók kiváltása korszerű, energiatakarékos fényforrásokkal.

Gyuricza Ferenc

Képünk illusztráció.

Forrás: Pexels.com

Erről Gyarmati Antal polgármester tartott tájékoztatót hétfőn. Emlékeztetett rá: idén május elsejével indult el országszerte az a rendkívül sikeres lakossági LED-csereprogram, amelyhez számos más zalai településhez hasonlóan Zalalövő is csatlakozott. A nagy érdeklődésre való tekintettel a programot meghosszabbították, így akik esetleg lemaradtak az akcióhoz, december 15-ig csatlakozhatnak hozzá. Ehhez csupán egy internetes felületen kell egy regisztrációs űrlapot kitölteni, amit a saját otthonában is bárki könnyen megtehet, ám szükség esetén a közös önkormányzati hivatal településüzemeltetési ügyintézője is segít a jelentkezésben. Fontos tudnivaló, hogy az a személy jogosult regisztrálni, akinek nevére az érintett ingatlan villanyszámlája érkezik. A regisztráció alapján a program munkatársai állapítják meg, hogy az az adott háztartás hány ingyenes LED-fényforrásra jogosult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában