Együttműködés a Down Mosolyambulanciával

2023.11.16. 10:30

Szülő mosoly - előadássorozat a megyei könyvtárban

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár együttműködést kötött a sorstársi támogatást végző Down Mosolyambulanciával, így segíti a bibliotéka a szervezet munkáját.

Arany Horváth Zsuzsa

Tóth Renáta, a megyei könyvtár igazgatója, Molnár-Péter Tímea és Tolnai Tímea a sorozat első programján

Fotó: DFMVK

November 14-én ennek jegyében kezdődött programsorozat a megyei könyvtárban Szülő - Mosoly címmel, melyen és a Down Mosolyambulancia Egyesület vezetője, Molnár-Péter Tímea beszélt a feladataikról. A Szülő Mosoly előadássorozatának első előadója Tolnai Tímea állatasszisztált foglalkozásvezető volt, aki a KutyAngyal zserbó és Mangó projektről mesélt. 

A következő alkalomra december 14-én kerül sor, ekkor a logopédiáról esik szó, a beszélgetés Dormán-Németh Petra vezetésével zajlik. Január 11-én Vas Évától a korokán masszázs jótékony hatásait ismerhetik meg az érdeklődők, február 8-án az étkezési nehézségek leküzdéséhez kapnak segítséget az érintettek Dalmai Melindától és Cseh Annamáriától, március 14-én a mozgásfejlődés szakaszaiba avat be Godina Mónika. A programhoz kapcsolódva január 11-én fotókiállítást nyílik, mely Down-szindrómás gyerekek életébe enged bepillantást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában