Nápolyi élmények fotókon a kávézó falain

2023.11.15. 18:00

Horváth Szabolcs alkotásaiból nyílt tárlat Zalaegerszegen - fotógalériával és videóval

A szociális munka napja alkalmából Horváth Szabolcsnak, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye ellátottjának fotóiból nyílt tárlat szerdán Zalaegerszegen, a JOY kávézóban.

Mozsár Eszter

Zimborás Béla, Balaicz Zoltánné, Horváth Szabolcs és Seres Péter a zalaegerszegi kiállítás megnyitóján.

Fotó: Pezzetta Umberto

Az amatőr fotóst és a kiállítást Balaicz Zoltánné Edit fővédnök és Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltség igazgatója mutatta be, a fiatalember munkáját Seres Péter fotóriporter méltatta.

Ahogy a megnyitón elhangzott, Horváth Szabolcs és Kulcsár Bálint kísérőjükkel, Sándor Orsolyával nemrég járt Olaszországban. A tíznapos nemzetközi, Erasmus+ ifjúsági csereprogram keretében az öt országból érkezett mintegy 40 fő ép, valamint fogyatékossággal élő fiatal fotó- és filmkészítési ismereteit bővíthette. A jelenleg Nagykanizsán élő Szabolcs a Nápolyban átélt pillanatokat örökítette meg, az utcákat, tereket, épületeket fotózta. Ezen kívül a természetfotózásban és a portrék készítésében leli örömét, képeit szívesen osztja meg az online platformokon.

A szervezők a mostani kezdeményezés folytatását tervezik, annak érdekében, hogy a gondozottak minél szélesebb körben mutathassák meg tehetségüket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában