Rekonstrukció

2023.11.23. 18:30

Hamarosan visszaköltözhetnek a gyerekek az Attila utcai óvodába Nagykanizsán

Pásztor András

A csoportszobákba új világítótestek is kerültek. Balogh László (balról), Lenkovits Szilvia, a Központi Óvoda vezető helyettese, Domina Erika tagóvoda vezető és Mező Gábor kivitelező a műszaki átadáson

Fotó: Szakony Attila

A jövő héten akár már a gyerekek is visszatérhetnek Nagykanizsán az Attila utcai tagóvodába, ahol az elmúlt hónapokban az épület villamos hálózatának rekonstrukciója zajlott. Az önkormányzat az 588 millió forintos kormányzati támogatás terére valósította meg a beruházást, közel 57 millió forint értékben. A munkálatok az épület erősáramú-, gyengeáramú hálózatának modernizációjára és a villámvédelemre terjed ki.

Balogh László polgármester a helyszínen elmondta: az Attila utcai tagóvoda korábban átfogó modernizáláson esett át, tulajdonképpen, ami a villamos hálózat mostani rekonstrukciójával zárult, így a mai kor követelményeinek minden tekintetben megfelel a gyermekintézmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában