Örökzöld melódiákkal zárult az Idősek hete

2023.10.10. 17:15

Keszthelyen nyolc napon át programözön várta a város szépkorú polgárait

Lezárult a nyolc napon át tartó Idősek hete programsorozat Keszthelyen. A legnépszerűbb rendezvény a vasárnapi záróesemény volt, amelyen örökzöld melódiák és népszerű slágerek csendültek fel.

Péter B. Árpád

A hétzáró nosztalgiadélutánon sokan vettek részt a Balaton Színházban

Fotó: Belovári András

A koncert előtt Csótár András, az önkormányzat emberi erőforrások bizottságának elnöke köszöntötte a Balaton Színházban összesereglett szépkorúakat. Hangsúlyozta: nagyon fontos a városban ez az őszi rendezvénysorozat, „mert ezzel is kifejezhetjük tiszteletünket és megbecsülésünket az idősebb generációk tagjai felé”.

A képviselő arról is beszélt, egész héten át az ő kedvükre szerveztek különféle programokat, amelyek között akadt művészeti kiállítás, filmvetítés, komolyzenei hangverseny, számos egészségügyi előadás, tánc, jóga és torna is, több helyszínen: a színházban, a művelődési központban és a könyvtárban.

A Helios zenekar szívhez szóló koncerttel örvendeztette meg Keszthely szépkorú polgárait
Fotó: Belovári András

Ezek során az is kiderült: van igény minderre, hiszen Keszthely nyugdíjas polgárai szívesen fogadják, sőt várják a kifejezetten nekik szóló kulturális kavalkádot, állapította meg Csótár András.

A hétzáró nosztalgiadélutánra több mint kétszázan regisztráltak előzetesen, s akik eljöttek, azoknak zenés időutazásban volt részük a Helios zenekar jóvoltából. A koncertet szeretetvendégség követte, amelyen a résztvevők finom falatok mellett beszélgethettek emlékeikről s mindennapjaikról.

Csótár András: Ez a hét is tiszteletünket és megbecsülésünket fejezi ki
Fotó: Belovári András

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában