Kilencedik alkalommal rendezték meg

2023.10.05. 19:30

Idősek sportvetélkedője Zalaegerszegen

Bármi, ami kerek vagy gömbölyű, mondhatni, ez alapján választották ki a sportágakat az idősek megyeszékhelyi vetélkedőjéhez, amit csütörtökön délután a Zala utcai szabadidőközpontban rendeztek meg immár kilencedik alkalommal.

Arany Gábor

Fotó: Pezzetta Umberto

Ez évben 25 csapat jelentkezett, ami rekord, árulta el érdeklődésünkre Hutnik Eszter, a polgármesteri hivatal intézményfenntartó szakreferense az idősek hónapja rendezvényeként meghirdetett vetélkedő szervezője. 

Az ötfős csapatok öt sportágban versenyeztek: kosárlabdadobás, petanque, célba dobás karikával, kapura rúgás, valamint lengőteke szerepelt a sorban. A kiválasztás egyik szempontja volt, hogy ezek inkább az ügyességet tették próbára, és nem az erőnlét volt a döntő. A verseny végén minden résztvevő ajándékkal távozhatott, míg az első három helyezett teljesítményét ezen túlmenő oklevéllel, ajándéktárggyal is jutalmazzák, amit az idősek hónapja zárórendezvényén adnak át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában