Koszorúzás a Megyeházánál

2023.10.20. 13:30

Főhajtással emlékeztek '56 hőseire

Pénteken délelőtt a Megyeháza főbejáratánál elhelyezett emléktáblánál csendes főhajtással emlékeztek az 1956-os forradalom és szabadságharc zalai hőseire.

Zaol.hu

A Zala Vármegyei Kormányhivatal nevében dr. Sifter Rózsa főispán koszorúzott

Fotó: Fehér Márk

Ezt követően koszorút helyezett el  Zala Vármegye Önkormányzata nevében Pácsonyi Imre, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke és dr. Mester László, Zala Vármegye főjegyzője, a Zala Vármegyei Kormányhivatal nevében dr. Sifter Rózsa főispán, Gecse Péter, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város alpolgármestere, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ képviseletében Kajári Attila tankerületi igazgató, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltségének nevében Zimborás Béla igazgató, a Zalai Magyar Nemzeti Szövetség és a Rákóczi Szövetség Zalaegerszegi Szervezete képviseletében Paál István elnök és Balazsicz János alelnök, a POFOSZ Zala Vármegyei Szervezete nevében Kiss Bódog Zoltán elnök, Pödörné Hajdu Ibolya elnökségi tag pedig a Zala megyei ’56-os Hagyományőrző Egyesület képviseletében.
 

A koszorúzók (balról): a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltségének nevében Zimborás Béla igazgató, Gecse Péter, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város alpolgármestere, a Zala Megyei ’56-os Hagyományőrző Egyesület képviseletében Pödörné Hajdu Ibolya elnökségi tag, Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója, a POFOSZ Zala Vármegyei Szervezete nevében Kiss Bódog Zoltán elnök, dr. Mester László, Zala Vármegye főjegyzője, a Zala Vármegyei Kormányhivatal nevében dr. Sifter Rózsa főispán, Pácsonyi Imre, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke, illetve Paál István, a Zalai Magyar Nemzeti Szövetség és a Rákóczi Szövetség Zalaegerszegi Szervezete elnöke és Balazsicz János alelnök 
Fotó: Fehér Márk

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában