Két megyeszékhelyi intézmény kapott elismerést

2023.10.29. 08:39

Családbarát Munkahely díjat vehettek át

A képen Tóth Renáta, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatója, Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára, Csengei Ágota, a Mindszentyneum vezetője, Havasi Bálint, a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatóságának főigazgatója.

Forrás: ZMI

Fotó: FB

Két megyeszékhelyi intézmény, a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága (ZMI)  - Göcseji Múzeum, valamint a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár is elnyerte a "Családbarát Munkahely" címet  A kitüntető elismerést Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár nyújtotta át Budapesten a Várkert Bazárban. A ZMI részéről a díjat Havasi Bálint főigazgató és Csengei Ágota tagintézményvezető, illetve a  Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatója, Tóth Renáta vette át. 

Ez évben 13. alkalommal ítélték oda a Családbarát Munkahely díjat, melyet idén összesen 71 pályázó érdemelt ki, a díj létrehozása óta pedig  607  szervezet kapta meg ezt az elismerést. A nyertesek egy éven keresztül jogosultak a 2023. év Családbarát Munkahely cím használatára. A kitüntetés elismertségét az is mutatja, hogy az elmúlt években számos követőre talált: több civil szervezet és önkormányzat is létrehozott hasonló díjakat.  Idén tíz olyan személy kapta meg a Családokért díjat, akik munkájukkal hozzájárulnak a családok jólétéhez, segítséget nyújtanak a családvédelem és az örökbefogadás területén, támogatják az időseket, valamint kiemelkedő szakmai, közszolgálati munkát végeznek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában