Nem szabad csendben maradni

2023.10.24. 19:45

A gonoszság ellen, az igazságért álltak ki

A Hit Gyülekezete kedden megemlékezést szervezett az Ady utcai székháza elé, ahol mintegy 50 fő a gonoszság ellen tüntetett.

Benedek Bálint

A Hit Gyülekezete kedden megemlékezést szervezett az Ady utcai székháza elé, ahol mintegy 50 fő a gonoszság ellen tüntetett. Képen: Horváth Tamás dalla és Koszorus Ödön gitárral közreműködtek. Fotó: Szakony Attila

Szószólójuk, Kulifai Sára, a Hetek országos közéleti hetilap külügyi rovatvezetője elmondta: azért gyűltek össze, hogy szót emeljenek a barbárság, a tomboló, embergyilkos és népirtó gonoszság ellen és szolidaritásukat fejezzék ki azok mellett, akik ártatlanul áldozatul estek annak.

- A Hamász gázai terrorszervezet drogokkal feltuningolt mészárosai több mint 1400 ártatlan civilt gyilkoltak le, tették ezt különféle bestiális módokon - folytatta. - Van egy szomorú, de sajnos nagy igaz mondás: a nemzetközi közösség addig együttérző a zsidókkal, amíg gyengék vagy halottak. Amint erővel önvédelmet gyakorolnak, vagy visszatámadnak változik a hozzáállás: az áldozatokat már korlátozandó agresszorként kezdik kezelni.

Hozzátette: a holokauszt idején rengetegen nézték végig csendben és passzívan, ahogy hatmillió zsidót rendszeresen kiirtottak a halálgyárakban. Most nem tehetik meg, hogy csendben maradnak. Szót kell emelniük a gonoszság ellen és az ártatlanok védelmében, ki kell állni az igazság és az élet védelme mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában