Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub

2023.09.12. 13:00

Művészeti találkozót tartottak a nyugdíjas klubok Lovásziban

Nemrégiben tartotta meg a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub a művelődési házban a nyugdíjas klubok művészeti találkozóját immár kilencedik alkalommal.

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla

Az olajos múltú településen idén is összegyűltek a szépkorúak dalkörei, versmondói, színjátszói. Csesztregről, Szentgotthárdról, Palinból, Galambokról, Tornyiszentmiklósról, Nagykanizsáról, Lentiből, Fűzvölgyről, Eszteregnyéről, Bázakerettyéről és Szepetnekről is érkeztek résztvevők.

A rendezvény célja, hogy az idősebbek is meg tudják magukat mutatni akár versmondásban, táncban, vagy színjátszásban, illetve jó alkalom ez arra, hogy a különböző településeken működő szervezetek tagjai találkozzanak.

 

A megnyitón Kovács Ferenc Lovászi polgármestere, dr. Kocsis Gyula az „Életet az éveknek” Országos Szövetség Zala vármegyei elnöke, Bene Csaba, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke és Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte a megjelenteket. Mindannyian gratuláltak az esemény megszervezéséhez és nagyra értékelték azt a munkát, amit a tagság a közösség érdekében tesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában