A 175 éves Szent Rafael kórházat népszerűsítették

2023.09.30. 13:00

Kisorsolták a Tourinform iroda kalandjátékának nyerteseit

Stílusosan szeptember 29-én, pénteken, azaz Szent Rafael, Mihály és Gábriel napján tartották a vármegyei egészségügyi intézményt népszerűsítő, a zalaegerszegi Tourinform iroda által kidolgozott „A szent nyomában – kalandjáték a zalaegerszegi 175 éves kórház apropóján” című játék sorsolását.

Mozsár Eszter

Gecse Péter, dr. Gasztonyi Beáta és Tuboly Andrea közösen sorsolta ki a nyerteseket

Fotó: Mozsár Eszter

Az iroda munkatársai júniusban kórháztörténeti sétát tartottak, augusztusban pedig nyolcállomásos kalandjátékra invitálták az érdeklődőket, amire mintegy százan jelentkeztek, tájékoztatott Tuboly Andrea irodavezető. Dr. med. habil. Gasztonyi Beáta PhD főigazgató elmondta, a tervezettnél több programot szerveztek a jubileum évében. A mostani játék nagyon népszerű volt, sokak számára ismeretlen és érdekes információkat tartalmazott. Gecse Péter alpolgármester hozzátette, a város és a kórház között példaértékű a kapcsolat. S bár az önkormányzat nem fenntartója az intézménynek, mindig szívesen támogatja annak működését. A sajtótájékoztató végén közösen sorsolták ki azt a tíz nyertest, aki a kórház és a város ajándékcsomagját nyerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában