A város polgáraivá fogadták a gólyákat

2023.09.28. 13:30

Az egyetemistákat köszöntötték Zalaegerszegen

Mozsár Eszter

Felvételünkön középen Németh Gábor, dr. Vadvári Tibor, dr. Palányi Ildikó, Drizner Beáta, a PEHÖK GKZ részönkormányzati elnöke és Varga Boglárka, a PEHÖK ZEK elnöke

Fotó: Pezzetta Umberto

A hagyományokhoz híven szerdán délután az elsőéves zalaegerszegi egyetemi hallgatókat fogadta a polgármesteri hivatal előtt dr. Vadvári Tibor alpolgármester és Németh Gábor, a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének elnöke dr. Palányi Ildikó, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjának megbízott igazgatója kíséretében. Az alpolgármester arra kérte a fiatalokat, hogy a gólyabálig fejtsék meg a szó jelentését, s emlékezzenek sokáig ezekre az élménydús napokra. Hozzátette, a tanulás mellett igyekezzenek minél több városi és egyetemi programon részt venni. Németh Gábor ugyancsak arra kérte őket, hogy az egyetemi évek alatt igyekezzenek minél jobban megismerni Zalaegerszeget, a helyi kulturális és közintézményeket, s természetesen a szórakozóhelyeket is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában