Helyi közélet

2023.09.13. 13:00

35 éves a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület

Fennállása 35 éves jubileumi rendezvényére invitálja az érdeklődőket a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület a Városi Hangverseny- és Kiállítóterembe.

Arany Horváth Zsuzsa

Szeptember 20-án, szerdán 13 órakor kezdődik a Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Vigh László országgyűlési képviselő, Dr. med.habil. Gasztonyi Beáta PhD. , a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház főigazgatója, valamint Czotter Csabáné, a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület elnöke védnökségét élvező ünnepi program.

A Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület eltelt 35 évét dr. Németh Barnabás főorvos, az egyesület elnöke eleveníti fel előadásában, majd "Hogy tartsuk a szívünket fiatalon? - Tippek és trükkök" címmel Dr. Lupkovics Géza PhD. orvos-igazgató, kardiológus főorvos tart előadást. A kulturális műsor megtekintése mellett beszélgetésekre is mód nyílik, a ceremónia fogadással ér véget. 
Az egyesület szeptember 23-án 10 órától a Szív Világnapja alkalmából a zalaegerszegi Dísz térről indítja a Zalaszentgyörgyre tartó és onnan a Dísz térre visszaérő "Tekerj a szívedért!" kerékpáros sportprogramját. A biztonságról Horváth László alezredes, a Zala Megyei Rendőr-Főkapitányság munkatársa beszél az indulás előtt, Zalaszentgyörgyön Kovács Dezső polgármester fogadja a biciklizőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában