Táborozók alkotásaiból nyílik kiállítás pénteken

2023.08.30. 12:30

Sikeres volt a Göcseji Tudásközpont nyári gyermekműhelye

Szeptember 1-jén, pénteken 17 órakor a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac nyári táboraiban készült alkotásokból nyílik tárlat az intézményben. A rendezvényt Böjte Sándor Zsolt önkormányzati képviselő nyitja meg, a programon részt vesznek a turnusok vezetői, így újra várja a gyerekeket és családokat egy személyes találkozásra Takács Zoltánné, Németh Dezső és Nikitscher Bernadette.

Mozsár Eszter

Pillanatkép az egyik turnusból, Takács Zoltánné táborvezető a gyerekekkel.

Fotó: Pezzetta Umberto

A Göcseji Tudásközpontban második nyáron szerveztek tartalmas, a különféle mesterségeket és technikákat bemutató kézműves napközit. A gyerekek körében annyira népszerű volt a rendezvény, hogy már a jövő évi táborba is szívesen jelentkeztek, tájékoztatta lapunkat Nikitscher Bernadette szakmai koordinátor. A Göcseji Kézműves Egyesület elnöke elmondta, négy turnust a ház, egyet pedig az egyesület szervezett. A négy táborban összesen 88 gyermek vett részt, az utolsóra 14 gyermek érkezett, a helyiek mellett több külföldi, a nagyszülőknél nyaraló fiatalt is vendégül láttak. A tavalyihoz hasonlóan idén is tárlaton mutatják meg ügyességüket a gyerekek, amit szeptember 21-ig nézhetnek meg az érdeklődők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában