Vasárnapig szórakoztat

2023.08.17. 19:07

Elstartolt a Bor&Gasztrokorzó Hévízen

Borok, finomságok, koncertek, kézművesek, gyerekprogramok és jó hangulat: csütörtökön kora este kezdődött és egészen vasárnap késő estig várja az érdeklődőket Hévíz belvárosában a Bor&Gasztrokorzó.

Varga Lívia

Szombaton 21 órától a Happy Dixieland Band koncertezik

Fotó: Happy Dixieland Band

A csütörtöki zenés nyitányt követően pénteken és szombaton 16, vasárnap 19 órakor kezdődnek a zenés programok. Pénteken kezdésként Mikrokoncert várja az érdeklődőket a Véderőben, majd 17.30-tól Pomázi Zoltán gyerekdalokkal szórakoztat, ugyanekkor kezdődik a KisSzínpadon a Voices Duó koncertje, a Kiss Kata Zenekar táncházzal egybekötött műsora 18.30-tól kínál szórakozást. 20 órától a Princess koncertezik, 21 órától pedig Németh Fáni és zenekara. 

Szombaton 16 órakor kezdődik A császár új ruhája – gyermekszínház a zöldben, 17.30-tól a KisSzínpadon Mrakovics Emil és Bernadett várja a közönséget, 18.30-tól Laczák Boglárka és Bognár Szabolcs bordalokat, musicalt és operettet énekel. 20 órától Baricza Veronika latin zenével érkezik, 21 órától pedig a Happy Dixieland Band koncertezik. 

Vasárnap 19 órától Polyák Lilla lép fel, őt 20 órától Fantasy-koncert követi, majd 22 órakor fényjáték zárja a négynapos programot.  

A gyerekeket 15 és 20 óra között mindennap légvárvarázs és játékpark várja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában