Langallót sütöttek

2023.07.14. 10:30

Újra összegyűltek a rédicsi nyugdíjasok

Újabb programot szervezett tagjainak a helyi nyugdíjas klub. A napokban langallót sütöttek a helyi kultúrháznál lévő közösségi kemencénél.

Korosa Titanilla

Langallót sütöttek az idősklub tagjai

Fotó: Korosa Titanilla

Vörös Istvánné, a klub vezetője elmondta, hogy szeretnék a tagságot egybefogni és rendszeresen programot tartani számukra. Most a régi falusi hagyományokat elevenítették fel a kelt tésztából készített langalló sütésével, illetve volt idő beszélgetni is. Meglepetésműsorral is kedveskedtek a hölgyeknek és uraknak, a helyi énekes, előadó Stángli Tibor pörgette fel a hangulatot és tette előadásával szebbé az összejövetelt. A jó hangulat nem maradt el, a résztvevők együtt énekeltek vele és még táncra is perdültek.

A közösségi program résztvevői
Fotó: Korosa Titanilla

A nyár további részében közös kirándulásra indulnak a klubtagok, augusztus közepén Keszthelyre látogatnak, megtekintik a Helikon Kastélymúzeumot és a Balaton-parti város nevezetességeit. Majd, a tervek szerint július 25-én a klub szervezésében mutatják be Pete Polgár Máté rédicsi plébános nemrégiben megjelent új könyvét.

Fotó: Korosa Titanilla

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában