Az ifjúsági kategóriában a lakhegyi fiatalok örülhettek

2023.06.13. 10:00

A házigazdák sikerével zárult a Zala Tűzoltó Kupa 2.fordulója

Arany Gábor

A verseny egy pillanata

Forrás: ZVKI

Fotó: Alsópáhok ÖTE

A hölgyeknél és a férfiaknál is hazai győzelem született az V. Zala Tűzoltó Kupa második fordulójában, amit ezúttal Alsópáhokon rendeztek. Az ifjúsági kategóriában ezúttal a lakhegyi fiatalok örülhettek, adta hírül a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság

A rendezvény megnyitóján elhangzott, az önkéntes tűzoltó egyesületek fontos szerepet játszanak Zala mentő-tűzvédelmében, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavaly  240 esetben segítették a hivatásosok munkáját. 

A férfiak viadalán ezúttal hat csapat vett részt, és végül kiélezett versenyben az Alsópáhok ÖTE diadalmaskodott, kicsivel megelőzve a becsehelyi és a csabrendeki csapatot. A további helyeken sorrendben a lakhegyiek, a murakeresztúriak és a miháldiak osztoztak. A hölgyeknél a hazai csapat a csabrendeki ellenfelét legyőzve nyert, míg a fiataloknál Lakhegy diadalmaskodott, megelőzve a murakeresztúri és a miháldi együttest.

Az esemény ünnepélyes mozzanataként tűzoltó szolgálati érmet kapott tíz év munkájáért Gömbös Viktória, Szabóné Erdélyi Renáta és Vajda Tamás, húsz éves tevékenységéért Haraszti Róbert és ifj. Murányi Mihály, 30 év után Matyi József, négy évtizedes kitartásáért Hegedűs Ágoston, 50 év szolgálatért pedig Haraszti Lajos.

A versenysorozat június 24-én Csabrendeken, egy különleges éjszakai futammal folytatódik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában