Harmadszor invitálják a gasztronómia szerelmeseit

2023.05.11. 13:30

Jövő hétvégén Grill & Chill Mustra Zalaegerszegen

Bíznak a jó időben a szervezők, immáron harmadik alkalommal várják a belváros vendéglátó egységeibe a finom ételek és minőségi italok kedvelőit. A részletekről a Contrast Cafe Bistróban tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön.

Mozsár Eszter

A beharangozó résztvevői: Papp Péter (Alibi), Tőke Erik (Díszpinty), Szekeres Péter (Contrast), Becze Barnabás (Spájz) és Bali Zoltán alpolgármester

Fotó: Pezzetta Umberto

A könnyebb eligazodás végett a május 18-19-20-ai program prospektusa térképrészletet, valamint a tavaszi gasztronómiai mustrát rendező bárok, éttermek ínycsiklandó kínálatát tartalmazza. A mini fesztivál ételeit 2990 forintos egységáron kínálják, az ízlelőbimbókat nem kímélve pedig újdonságként a világ különböző konyháinak fogásaival csalogatják a járókelőket. Eszerint kalandos utat tehetünk a Karib-térségbe, Mexikóba, az Egyesült Államokba és a Távol-Keletre. A rendezvény idejére a vendéglátó egységek kibővítik szabadtéri ülőhelyeik számát, valamint az erre az alkalomra készített fesztiválpoharak sem maradnak a raktárban. A vendégeket hangulatos élőzenei produkciókkal szórakoztatják.

A Contrast, a Díszpinty, a Pedro, a Piccolo és a Spájz mellé idén először csatlakozott az Alibi is, ahogy Papp Péter tulajdonos hozzátette, bízik abban, hogy a belváros mellett többen ellátogatnak a Rákóczi utcai bárba is.

Bali Zoltán alpolgármester megerősítette, hogy a város vezetése szívesen fogadja és támogatja a vendéglátósok kezdeményezését, s bíznak a folytatásban. Ősszel, a szüret idején a grill mustrához hasonlóan a finom borok, italok kedvelőit várják majd a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában