Jótékonykodás

2023.05.15. 10:45

Futással a felelős állattartásért

A nagykanizsai Csónakázó-tó partján szombaton negyedik alkalommal rendezte meg a Kanizsai Kutyás Szabadidő- és Sportegyesület a Kanizsa 6 lábon elnevezésű rendezvényt, mellyel a résztvevők a felelős állattartásra hívták fel a figyelmet.

Benedek Bálint

Hat lábon indultak a futók és kedvenceik a tókerülő futóversenyre

Forrás: KKSZSE

Az egyesület képviseletében Varga Brigitta kiképzésvezető elmondta: a kellemetlen időjárás ellenére jól sikerült a rendezvény, hiszen tízfős csapatuk mellett még 42-en regisztráltak. Minden korosztály képviseltette magát, s nagy örömükre a legtöbb résztvevő kutyával tette meg a távot, ami nagyon pozitív gesztus volt számukra. A többség futva teljesítette a tó körüli közel 5 kilométeres távot, de sétálók is csatlakoztak hozzájuk. A kiépített kutyás akadálypályát nem csak a gyerekek küzdötték le, a felnőttek is kipróbálták tudásukat. A résztvevők állatápolási kellékekkel és pénzadományokkal a bocföldei Együtt egy életért, ártatlan állatokért egyesületet támogatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában