IV. Kanizsa 6 lábon

2023.05.11. 18:30

A felelős állattartásra hívják fel a figyelmet Nagykanizsán

A nagykanizsai Csónakázó-tó partján május 13-án, szombaton 10 órától immár negyedik alkalommal rendezi meg a Kanizsai Kutyás Szabadidő- és Sportegyesület a IV. Kanizsa 6 lábon elnevezésű rendezvényt.

Benedek Bálint

A kutyás futók mellett az egyéni indulókat s akár a gyaloglókat is várják

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A szervezők célja felhívni a társadalom figyelmét a felelős állattartásra. Ezért az ingyenes alkalomra a kutyás futók mellett az egyéni indulókat s akár a gyaloglókat is várják. A Csónakázó-tó körüli körülbelül öt kilométer hosszú szakasz rajtja a lovas ház előtti területen lesz, ott építik fel a gyerekeknek az izgalmas akadálypályát is. Aki bármilyen módon segítene valamelyik állatvédelmi szervezetnek, a helyszínen megteheti, a rendezők összegyűjtik és eljuttatják az adományokat a kijelölt társaságnak. A szervezők felhívták az indulók figyelmét, hogy időjárástól függetlenül is megtartják a rendezvényt. Amit még fontos tudni, hogy a kedvenceket pórázon kell tartani, és oltási könyvüket be kell mutatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában