Bontás és építés, forgalomkorlátozás

2023.04.25. 17:28

Újabb munkák Zalaegerszegen, a Kosztolányi utcában

Május 2-án elkezdődnek a bontási-építési munkák Zalaegerszegen, a Kosztolányi utcában, a Vármegyeháza épülete előtt, tájékoztatta portálunkat a polgármesteri hivatal műszaki osztálya.

Zaol.hu

A beruházás egy korábbi stádiuma. Kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek

Fotó: Pezzetta Umberto

Mint közleményükben írják, a parkolási lehetőség megszűnik, a járdaburkolatot elbontják. Az intézményt mintegy 1,5 méter széles, mart aszfaltburkolatú járdán lehet majd gyalogosan megközelíteni, illetve javasolják a Petőfi utcai bejárat igénybevételét. Előreláthatólag 4-6 hét alatt épül meg a végleges gyalogjárda a szakaszon, a terv szerinti parkolóhelyek augusztusra készülnek el.

Az épület előtti ideiglenes buszmegálló megszűnik, május 2-től újra a Három kívánság étterem előtti öbölben állnak meg a buszok.

Ugyancsak május 2-től a Petőfi Sándor Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola környezetében is elkezdődnek a munkálatok. Az intézmény előtti területet átépítik, így ideiglenesen az iskola főbejáratának gyalogos megközelítése módosul.

Előreláthatólag május 4-től a csapadékcsatorna építési munkák folytatódnak a Béke ligeti utcában. A kivitelezés forgalomkorlátozással jár majd.

Kérik a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában